0
På salg!

Carl Hansen & Søn Hagebord | Bm1771 Bord

NOK 1728.20 NOK 919.80

Børge Mogensens tilnærming med funksjon som fokus er tydelig i det sammenleggbare settet med bord og benker laget av møbeldesigneren i 1971. Med inspirasjon fra enkelheten til Shaker-møbler med rene linjer og funksjonelle detaljer, ble Børge…

Compare
Varenummer: CC-242/S6191 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Børge Mogensens tilnærming med funksjon som fokus er tydelig i det sammenleggbare settet med bord og benker laget av møbeldesigneren i 1971.
Med inspirasjon fra enkelheten til Shaker-møbler med rene linjer og funksjonelle detaljer, ble Børge Mogensens sammenleggbare utendørsbord designet i 1971. Den ikoniske designerens utendørs bord og benkesett ble gjenoppdaget av Carl Hansen & Søn og er omarbeidet med moderne løsninger men forblir tro mot ånden i dets originale design. Med en solid elegant treramme, grafiske lameller,og en slitesterk men dekorativ bordplate er bordet perfekt for improviserte utendørssamlinger. Laget i ubehandlet FSC™-sertifisert teak, tåler det slitesterke designet slitasje og harde værforhold der det eldes elegant over tid, og får en elegant sølvgrå nyanse. Sett sammen med den tilsvarende benken for å lage et sett som kan oppbevares pent når det ikke er i bruk.
Høyde:72 cm
Bredde:149 cm
Vekt:30 Kg
Materiale:Tre
Lengde:69.5 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Carl Hansen & Søn Hagebord | Bm1771 Bord”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: