0
På salg!

Carl Hansen & Søn Oppbevaringsmøbler | Bm0253-5 Hyllesystem

NOK 1226.40 NOK 827.82

Det rørformede FSC™-sertifiserte tredesignet i stål er minimalistisk og moderne med en rekke fargerike utførelser tilgjengelig for å bringe personlighet til rommet. Med en blanding av estetikk, funksjon og håndverk, fører dette til et flott, varig des…

Compare
Varenummer: CC-242/S5681 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Det rørformede FSC™-sertifiserte tredesignet i stål er minimalistisk og moderne med en rekke fargerike utførelser tilgjengelig for å bringe personlighet til rommet. Med en blanding av estetikk, funksjon og håndverk, fører dette til et flott, varig design.
Det modulære "byggemøbel"-systemet er laget til høy standard i en rekke dempede farger som kan konfigureres på flere måter. En del av Børge Mogensens ‘byggemøbel’-konsept er det tidløse designet som tilpasser seg varierende behov og rom. Det fleksible hyllesystemet er optimalt både for gulvplass og utstillingsarealer. BM0253 Hyllesystemet oppmuntrer til historiefortellingog håndverket er av høyeste kaliber. Hyllen består av stående stålrør og FSC®-sertifiserte (FSC C135991) trehyller og skap. Hyllesystemet finnes i oljet eik eller hvitoljet eik med understell laget av sort, pulverlakkert stål. Denne modellen av BM0253-5 har skyvedører av MDF-plater som kan bestilles i valgri farge.
Høyde:69 cm
Bredde:150 cm
Vekt:25 Kg
Materiale:Tre
Lengde:37 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Carl Hansen & Søn Oppbevaringsmøbler | Bm0253-5 Hyllesystem”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: