0
På salg!

Carl Hansen & Søn Oppbevaringsmøbler | Fk63 Stående Bokhylle

NOK 1211.07 NOK 817.60

Bokhyllesystemet FK63 designet av Preben Fabricius og Jørgen Kastholm omfanger Carl Hansen & Sønns fokus på ypperlig håndverk og tidløs design. Utviklet for maksimal fleksibilitet, kan de forskjellige modulene kombineres på en rekke måter for å tilpass…

Compare
Varenummer: CC-242/S5687 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Bokhyllesystemet FK63 designet av Preben Fabricius og Jørgen Kastholm omfanger Carl Hansen & Sønns fokus på ypperlig håndverk og tidløs design. Utviklet for maksimal fleksibilitet, kan de forskjellige modulene kombineres på en rekke måter for å tilpasse seg ethvert rom og behov. FK63 bokhyllesystem er designet for særegne visninger av funksjonelle og estetiske objekter, og forvandler rommet med sin dristige tilstedeværelse.
Designet i 1963 er bokhyllen er et resultat av Preben Fabricius og Jørgen Kastholms felles interesse for funksjonelt minimalistisk design som fokuserer på proporsjoner, håndlagde detaljer og naturlige materialer. Bokhyllesystemet FK63 legemliggjør designernes kompromissløse tilnærming til design, laget i FSC™-sertifisert (FSC C135991) solid eik, oljet for å fremheve teksturen og fibrene i treet. Den har gjennomtenkte snekkerdetaljer, inkludert skap i full bredde utstyrt med messinghåndtak og åpne hyller med valgfrie skyvebrett – som begge kan tilpasses for å imøtekomme voksende samlinger. Tilgjengelig i veggmonterte og frittstående versjoner, hvor sistnevnte hviler på en slank pulverlakkert metallramme.
Høyde:112 cm
Bredde:56 cm
Vekt:10 Kg
Materiale:Tre
Lengde:27 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Carl Hansen & Søn Oppbevaringsmøbler | Fk63 Stående Bokhylle”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: