0
På salg!

Carl Hansen & Søn Solsenger | Bm5565 Dekkstol Inkl. Pute

NOK 1389.92 NOK 827.82

Børge Mogensen er kjent som ‘folkets designer’ for sine tidløse møbler av høy kvalitet med fokus på brukerbehov. Han utviklet opprinnelig Deck Chair-serien for…

Compare
Varenummer: CC-242/S6500 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Børge Mogensen er kjent som ‘folkets designer’ for sine tidløse møbler av høy kvalitet med fokus på brukerbehov. Han utviklet opprinnelig Deck Chair-serien for sin egen balkong på slutten av 1960-tallet da han manglet utemøbler som var komfortable, praktiske og plassbesparende. Han skapte dermed sammenleggbare design som kunne henge på veggen når de ikke var i bruk.
Laget for maksimal holdbarhet med hardt og sterkt teaktre, ubehandlet for å patinere vakkert over tid, gir den tilbakelente trerammen til BM55565 Deck Chair with Footrest stolen et innbydende og ærlig utseende. Trelamellene følger kroppens naturlige form for å gi optimal komfort samt et lett og elegant uttrykk som passer perfekt til et avslappede utemiljø. Den tilhørende løse puten er laget av det værbestandige Sunbrella-stoffet som ikke bare har et naturlig utseende, men også er lett å rengjøre.
Høyde:89 cm
Bredde:60.5 cm
Vekt:40 Kg
Materiale:Tre
Setehøyde:37 cm
Lengde:135 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Carl Hansen & Søn Solsenger | Bm5565 Dekkstol Inkl. Pute”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: