0
På salg!

Carl Hansen & Søn Solsenger | Bm5568 Dekkstol Inkl. Pute

NOK 1631.11 NOK 786.94

Børge Mogensens solstol kan bli karakterisert av klarhet i både design og funksjon. Men solstolen er ikke bare et design som bare kan beundres på avstand: det FSC™-sertifiserte teakdesignet in…

Compare
Varenummer: CC-242/S4785 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Børge Mogensens solstol kan bli karakterisert av klarhet i både design og funksjon. Men solstolen er ikke bare et design som bare kan beundres på avstand: det FSC™-sertifiserte teakdesignet inviterer oss til å sette oss ned og slappe av i naturen takket være trelameller som følger kroppens naturlige kurver.
Laget med et generøst, tilbakelent sete og en ramme vinklet for komfort – og med mulighet for å legge til en polstret stoffpute for ekstra støtte – kan den funksjonelle og fleksible stolen enkelt flyttes for å fange det beste lyset. Når den ikke er i bruk, kan den brettes flat og oppbevares eller henges på veggen som en dekorativ funksjon.
Som alle Børge Mogensens møbeldesign, kombinerer BM Deck Chair funksjonell styrke med naturlige materialer og en tidløs estetikk. Nøye utformede detaljer hinter til designerens bakgrunn som møbelsnekker og trekker klare stil referanser til American Shakers og engelsk møbeldesign fra 1800-tallet.
Høyde:89 cm
Bredde:60.5 cm
Vekt:14.6 Kg
Materiale:Tre/Ubehandlet teak
Setehøyde:37 cm
Lengde:93.5 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Carl Hansen & Søn Solsenger | Bm5568 Dekkstol Inkl. Pute”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: