0
På salg!

Carl Hansen & Søn Stoler | Ch22 Spisestol

NOK 1635.20 NOK 827.82

Loungestolen CH22, produsert fra 1950, var en del av Hans J. Wegners debutkolleksjon for Carl Hansen & Sønn. Stolene var alle laget av tre me…

Compare
Varenummer: CC-242/S5886 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Loungestolen CH22, produsert fra 1950, var en del av Hans J. Wegners debutkolleksjon for Carl Hansen & Sønn. Stolene var alle laget av tre med seter i papirsnor i stedet for møbeltrekk. De er blant designerens mest kjente og ettertraktede kreasjoner i dag. Etter å ha vært ute av produksjon i flere tiår, startet Carl Hansen & Søn å produsere Hans J. Wegners loungestol CH22 igjen i 2016. Ved første øyekast kan man se Wegner-stolens store, karakteristiske trerygg med synlige dekklokk, men på nærmere inspeksjon av stolen kommer flere Wegner-signaturdetaljer til syne. På sidene ser du for eksempel armstøtten med elegante detaljer og seterammen som utvide seg til full bredde under armlenet for å gi optimal støtte.
Selv om produksjonen naturlig nok er modernisert, produseres CH22 i dag fortsatt etter de samme håndverksprinsippene som da Wegner fulgte og deltok i produksjonen av de første eksemplene ved Carl Hansens familieeide verksted i 1950. I mellomtiden har moderniseringen forbedret presisjonen på forbena som opprinnelig ble produsert runde, men nå har samme profil som bakbena på stolen. Det betyr at de nå er laget slik Wegner opprinnelig hadde tegnet dem på sin tekniske tegning som gikk ut på at bena skulle føres opp gjennom seterammen og låses ved hjelp av kiler.
Høyde:72.5 cm
Bredde:69.5 cm
Vekt:9 Kg
Materiale:Tre
Setehøyde:37 cm
Lengde:61.5 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Carl Hansen & Søn Stoler | Ch22 Spisestol”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: