0
På salg!

Carl Hansen & Søn Stoler | Ow149 Kolonial Lenestol

NOK 1195.74 NOK 807.38

Ole Wanschers OW149 Colonial Chair kombinerer motstridende former og materialer for å skape en raffinert og luksuriøs helhet. Denne stilige stolen er designer…

Compare
Varenummer: CC-242/S6234 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Ole Wanschers OW149 Colonial Chair kombinerer motstridende former og materialer for å skape en raffinert og luksuriøs helhet. Denne stilige stolen er designerens mest kjente møbelverk og en sann nytelse å oppleve. OW149 Colonial Chair ble designet av Ole Wanscher i 1959. Wanscher ønsket å skape møbler som hyllet klassiske konservative trender, men som samtidig fulgte de moderne trendene. Han oppnådde denne balansen med OW149, og det er fortsatt hans mest kjente design til i dag.
Som minimalist hadde Wanscher en preferanse for det slanke og raffinerte. Til tross for sine slanke dimensjoner, er Colonial Chair veldig stabil. Styrken ligger i den nøye utformede avstivningen. Designets sofistikerte, lett buede armlener hever seg til et punkt før de tar en sving nedover – et varemerke for Wanscher. For- og bakbena er laget av rundtre, med de bakre bena bøyd forsiktig utover for ekstra stabilitet og et mer raffinert resultat.
Femten år senere skulle Wanscher designe den matchende Colonial Sofaen og Colonial Coffee Table, i tillegg til å skape Colonial Serien. Colonial Chair er tilgjengelig med matchende OW149F fotskammel for ekstra komfort.
Høyde:85 cm
Bredde:65 cm
Vekt:12 Kg
Materiale:Tre
Setehøyde:46 cm
Lengde:69 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Carl Hansen & Søn Stoler | Ow149 Kolonial Lenestol”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: