0
På salg!

Dekorbilder.com Veggdekorasjoner | Giraffe And The Chandelier

NOK 1551.40 NOK 684.74

Fotografert av Michal for Dekorbilder.com Dekorbilder.com er en familiebedrift som holder til på Kvernaland i R…

Compare
Varenummer: CC-242/S7188 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Fotografert av Michal for Dekorbilder.com
Dekorbilder.com er en familiebedrift som holder til på Kvernaland i Rogaland. Dekorbilder har et stort utvalg dekorbilder til både privatkunder og bedrift. Alle bildene i nettbutikken har copyright, og har et begrenset opplag på 100 stk.
Lerretsbilder: Et bilde på fotolerret er en tidløs klassiker. Bildet blir printet på lerret i høy kvalitet og spent opp på en treramme.
Fotolerret gir deg uendelig mange muligheter til å skape den rette stemningen i rommet. Et bilde på lerret er så og si et eget møbel til hjemmet.
Acrylglass: Hvis du ønsker å ha bilde med en imponerende dybdeeffekt og ekstra høy glans, så bør du vurdere et bilde på acrylglass.Det er uten tvil den nye moderne måten å vise fram et kunstverk på. Her er skruefester inkludert i prisen.
Alu-plate: Med et bilde direkte printet på aluminiumsplate vil du unngå refleksjoner og få et skikkelig blikkfang. Alu-platen er lett og stabil, og passer utmerket enten du har et klassisk eller moderne hjem.
Høyglanset fotopapir: Vi bruker Premium blankt fotopapir fra Fujifilm. Dette fremhever sterke farger og gir en skarp detaljgjengivelse. Ideelt for fargerike motiver.
Høyde:40 cm
Bredde:60 cm
Vekt:0.4 Kg
Materiale:Fotopapir | Skumplate | Alu-plate | Lerret
Lengde:0.5 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dekorbilder.com Veggdekorasjoner | Giraffe And The Chandelier”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: