0
På salg!

Dekorbilder.com Veggdekorasjoner | Hjort Ut Av Tåken Fotografi

NOK 1416.49 NOK 684.74

En hjort som kommer ut av tåken, gjør seg utrolig godt på aluminiumsplate eller på skumplate. Er fotografert av ekstern…

Compare
Varenummer: CC-242/S7212 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

En hjort som kommer ut av tåken, gjør seg utrolig godt på aluminiumsplate eller på skumplate. Er fotografert av ekstern fotograf for Dekorbilder.com
Lerretsbilder: Et bilde på fotolerret er en tidløs klassiker. Bildet blir printet på lerret i høy kvalitet og spent opp på en treramme.
Fotolerret gir deg uendelig mange muligheter til å skape den rette stemningen i rommet. Et bilde på lerret er så og si et eget møbel til hjemmet.
Acrylglass: Hvis du ønsker å ha bilde med en imponerende dybdeeffekt og ekstra høy glans, så bør du vurdere et bilde på acrylglass.Det er uten tvil den nye moderne måten å vise fram et kunstverk på. Her er skruefester inkludert i prisen.
Alu-plate: Med et bilde direkte printet på aluminiumsplate vil du unngå refleksjoner og få et skikkelig blikkfang. Alu-platen er lett og stabil, og passer utmerket enten du har et klassisk eller moderne hjem.
Høyglanset fotopapir: Vi bruker Premium blankt fotopapir fra Fujifilm. Dette fremhever sterke farger og gir en skarp detaljgjengivelse. Ideelt for fargerike motiver.
Høyde:40 cm
Bredde:60 cm
Vekt:0.4 Kg
Materiale:Fotopapir | Skumplate | Alu-plate | Lerret
Lengde:0.5 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dekorbilder.com Veggdekorasjoner | Hjort Ut Av Tåken Fotografi”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: