0
På salg!

Dekorbilder.com Veggdekorasjoner | Skyformasjoner Over Havet Fotografi

NOK 1551.40 NOK 684.74

Flott landskap der skyer og solnedgangblir til en flott kombinasjon. Gjør seg veldig bra på aluminium eller skumplate. Fotografert av ekstern fotograf for Dekorbilder.com Lerretsbilder: Et bilde på fotolerret er en tidl…

Compare
Varenummer: CC-242/S7213 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Flott landskap der skyer og solnedgangblir til en flott kombinasjon. Gjør seg veldig bra på aluminium eller skumplate. Fotografert av ekstern fotograf for Dekorbilder.com
Lerretsbilder: Et bilde på fotolerret er en tidløs klassiker. Bildet blir printet på lerret i høy kvalitet og spent opp på en treramme.
Fotolerret gir deg uendelig mange muligheter til å skape den rette stemningen i rommet. Et bilde på lerret er så og si et eget møbel til hjemmet.
Acrylglass: Hvis du ønsker å ha bilde med en imponerende dybdeeffekt og ekstra høy glans, så bør du vurdere et bilde på acrylglass.Det er uten tvil den nye moderne måten å vise fram et kunstverk på. Her er skruefester inkludert i prisen.
Alu-plate: Med et bilde direkte printet på aluminiumsplate vil du unngå refleksjoner og få et skikkelig blikkfang. Alu-platen er lett og stabil, og passer utmerket enten du har et klassisk eller moderne hjem.
Høyglanset fotopapir: Vi bruker Premium blankt fotopapir fra Fujifilm. Dette fremhever sterke farger og gir en skarp detaljgjengivelse. Ideelt for fargerike motiver.
Høyde:40 cm
Bredde:60 cm
Vekt:0.4 Kg
Materiale:Fotopapir | Skumplate | Alu-plate | Lerret
Lengde:0.5 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dekorbilder.com Veggdekorasjoner | Skyformasjoner Over Havet Fotografi”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: