0
På salg!

Eva Solo Bord | Savoye Sofabord

NOK 2069.55 NOK 838.04

De kvadratiske eller avlangeSavoye-bordene er klassiske sofabord aom passer inn i de fleste hjem og gir deg god oppbevaringsplass ved sofaen. Bordet fungerer godt alene, men kan også kombin…

Compare
Varenummer: CC-242/S5538 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

De kvadratiske eller avlangeSavoye-bordene er klassiske sofabord aom passer inn i de fleste hjem og gir deg god oppbevaringsplass ved sofaen. Bordet fungerer godt alene, men kan også kombineres med de andre Savoye-bordene.
Bordet består av en bordplate i massiv eik og tilhørende understell i svart, pulverlakkert aluminium.
Designstudioet ARDE har designet sofabordet Savoye med inspirasjon fra den kjente eneboligen Villa Savoye, tegnet av den sveitsiske arkitekten Le Corbusier.De mange kombinasjonsmulighetene gjør det mulig å komponere ditt personlige oppsett. Bordplaten har en utforming som minner om et serveringsbrett, der kanten er avrundet slik at det er lett å tørke av.
Om designeren:
ARDE designstudio er en av Skandinavias ledende eksperter på møbeldesign. De har en unik og holistisk tilnærming til møbelindustrien med en mangfoldig bakgrunn innen alt fra design og produksjon til detaljhandel.
I designprosessen vurderer ARDE hele verdikjeden bak et produkt. De lager design som fungerer fra idé til prototype, produksjon og det endelige produktet.
For å leve opp til sin ambisjon om å levere sublim møtedesign, arbeider ARDE ut fra en praktisk tilnærming. De unike verkstedfasilitetene deres gir ARDE mulighet til å bygge og videreutvikle prototyper internt med høy effektivitet og hastighet.
Høyde:35 cm
Bredde:100 cm
Vekt:16.8 Kg
Materiale:Massiv eik | Pulverlakkert resirkulert aluminium
Lengde:100 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Eva Solo Bord | Savoye Sofabord”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: