0
På salg!

Eva Solo Bord | Taffel Spisebord

NOK 1287.72 NOK 725.62

Opprinnelig et uttrykk for et fornemt måltid i adelige kretser. Nå er det et moderne uttrykk for samlingspunktet i hjemmet: Spisebordet. Et robust, rått og industrielt bord som fortsatt klarer å fremstå nesten svevende me…

Compare
Varenummer: CC-242/S5545 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Opprinnelig et uttrykk for et fornemt måltid i adelige kretser. Nå er det et moderne uttrykk for samlingspunktet i hjemmet: Spisebordet. Et robust, rått og industrielt bord som fortsatt klarer å fremstå nesten svevende med sine lette, stringente linjer.
Med en bredde på 90 cm er Taffel litt smalere enn de fleste andre spisebord. Bordet er med sitt lyse og ungdommelige uttrykk også velegnet til mindre boliger og kan fylle flere praktiske og plassbesparende funksjoner, for eksempel som arbeids- og spisebord. Taffel har integrerte ileggsplater som enkelt kan trekkes ut når det oppstår behov for mer plass.
Bordet er laget av robuste og slitesterke materialer, men har fortsatt en moderne letthet over seg. Bordplaten i finér er belagt med linoleum, et organisk naturmateriale som både er flott og praktisk.
Høyde:86 cm
Bredde:47.7 cm
Vekt:41.6 Kg
Materiale:Linoleum og kryssfiner | Pulverlakkert stål
Lengde:43.3 cm
EAN Code:5706631208734

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Eva Solo Bord | Taffel Spisebord”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: