0
På salg!

Eva Solo Gulvlamper | Quay Gulvlampe

NOK 1342.91 NOK 756.28

Quay gulvlampe leveres med en elegant, kuppelformet lampeskjerm, en rund og høy lampefot, lampestang og en praktisk lysdemper. Den justerbare lampeskjermen gjør lampen svært fleksibel…

Compare
Varenummer: CC-242/S4957 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Quay gulvlampe leveres med en elegant, kuppelformet lampeskjerm, en rund og høy lampefot, lampestang og en praktisk lysdemper. Den justerbare lampeskjermen gjør lampen svært fleksibel og anvendelig – f.eks. som leselampe, til å lage spoteffekt eller til gulv- og objektbelysning. Den leveres med en 2,5 meter lang stoffledning og brukes med lyskilde på maks. 25W.
OM QUAY
Få ting er så viktig for stilen og atmosfæren i et hjem som lampene vi omgir oss med. Lampeseriene fra Eva Solo er utviklet for å være et naturlig midtpunkt som tilfører hjemmet både lys og eleganse.
Lampenes stramme ytre i pulverlakkert stål, de unike og ikoniske formene og den varme og lysende innsiden skaper et moderne og karismatisk uttrykk der lys, form og funksjon går opp i en høyere enhet.
Formen på Quay er inspirert av kuppelen – en av de historiens mest ikoniske former, som siden tidenes morgen har spilt en viktig rolle i arkitekturen. Med utgangspunkt i kuppelens hvelvede form har Eva Solo utviklet en iøynefallende og funksjonell lampeserie med et formspråk som fungerer i alle interiørsammenhenger.
Quay er en skulptur i seg selv, og dens naturlige skjønnhet understrekes ytterligere når den er i selskap med andre Quay-modeller.
Høyde:121 cm
Bredde:21 cm
Vekt:4 Kg
Materiale:Pulverlakkert stål
Lengde:21 cm
EAN Code:5706631193030
Pæresokkel:E27 (max 25W)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Eva Solo Gulvlamper | Quay Gulvlampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: