0
På salg!

Eva Solo Taklamper | Clover Pendellampe

NOK 1303.05 NOK 878.92

Denne Clover-pendelen passer inn i de fleste interiørsammenhenger og sprer lys og glede overalt. Heng den f.eks. i taket på kjøkkenet, i et hjørne i allrommet eller i gangen – den sprer et beha…

Compare
Varenummer: CC-242/S5117 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Denne Clover-pendelen passer inn i de fleste interiørsammenhenger og sprer lys og glede overalt. Heng den f.eks. i taket på kjøkkenet, i et hjørne i allrommet eller i gangen – den sprer et behagelig lys, og ventilasjonsåpningene skaper en morsom lyseffekt som fungerer som et dekorativt element i seg selv.
CLOVER – EN LAMPEKOLLEKSJON
I århundrer har firkløveren vært ansett som lykkebringende – kanskje i form av et lett og problemfritt liv uten økonomiske bekymringer
Clover – firkløver på engelsk – er nettopp navnet på denne dekorative og funksjonelle lampeserien fra Eva Solo. Den er inspirert av glødepæren, som revolusjonerte vårt samfunn og markerte starten på en ny og produktiv tid på arbeidsplassen, i hjemmet og i utelivet.
Lampene som ble brukt i industrien, var utstyrt med ventilasjonshull for å hindre overoppheting. Som en hyllest til de industrielle lampene som serien er inspirert av, er disse ventilasjonsåÅpningene integrert i designet av Clover. I tillegg skaper de en tiltalende letthet i uttrykket.
Åpningene skaper en spennende lyseffekt ved at lampen lyser opp seg selv og samtidig kaster lys og skygge ut i resten av rommet.
Det er en lampe for de heldige.
Høyde:23 cm
Bredde:43 cm
Vekt:0.8 Kg
Materiale:Aluminium
Lengde:43 cm
EAN Code:5706631193320
Pæresokkel:E27 (max 25W)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Eva Solo Taklamper | Clover Pendellampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: