0
På salg!

Eva Solo Taklamper | Quay Pendellampe

NOK 1438.98 NOK 909.58

Med sitt flotte design sørger Quay-pendelen for en behagelig stemning, og den er et naturlig midtpunkt ved spisebordet eller på bordet i allrommet. Den mørke utsiden står i elegant kontrast til lampens lysende inns…

Compare
Varenummer: CC-242/S5116 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Med sitt flotte design sørger Quay-pendelen for en behagelig stemning, og den er et naturlig midtpunkt ved spisebordet eller på bordet i allrommet. Den mørke utsiden står i elegant kontrast til lampens lysende innside. Lampen leveres med en 3 meter lang stoffledning og matchende takkopp, og kan brukes med lyskilde på maks. 40W.
OM QUAY
Få ting er så viktig for stilen og atmosfæren i et hjem som lampene vi omgir oss med. Lampeseriene fra Eva Solo er utviklet for å være et naturlig midtpunkt som tilfører hjemmet både lys og eleganse.
Lampenes stramme ytre i pulverlakkert stål, de unike og ikoniske formene og den varme og lysende innsiden skaper et moderne og karismatisk uttrykk der lys, form og funksjon går opp i en høyere enhet.
Formen på Quay er inspirert av kuppelen – en av de historiens mest ikoniske former, som siden tidenes morgen har spilt en viktig rolle i arkitekturen. Med utgangspunkt i kuppelens hvelvede form har Eva Solo utviklet en iøynefallende og funksjonell lampeserie med et formspråk som fungerer i alle interiørsammenhenger.
Quay er en skulptur i seg selv, og dens naturlige skjønnhet understrekes ytterligere når den er i selskap med andre Quay-modeller.
Høyde:23 cm
Bredde:43 cm
Vekt:3.2 Kg
Materiale:Pulverlakkert stål
Lengde:43 cm
EAN Code:5706631192682
Pæresokkel:E27 (max 40W)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Eva Solo Taklamper | Quay Pendellampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: