0
På salg!

Fitjar Islands Velvære | Isfjord Håndsåpe Og Såpe For Hår Og Kropp 1L Refill

NOK 797.16 NOK 408.80

Flytende hånd såpe og såpe for hår og kropp – med duften av arktisk sommer. Jord og grunnfjell, dufter som fanger essensen av Svalbard i perioden mai til november – fram til den harde vinteren slår inn og snølegger lands…

Compare
Varenummer: CC-242/S7245 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Flytende hånd såpe og såpe for hår og kropp – med duften av arktisk sommer.
Jord og grunnfjell, dufter som fanger essensen av Svalbard i perioden mai til november – fram til den harde vinteren slår inn og snølegger landskapet. I sommermånedene sveiper salt havvind inn over Isfjorden, den tar med seg duftene av tang og blomstrende arktisk mose – kaster dem opp i luften og sprer dem langs den steinete kysten.
Ved å bruke 1-liters refillposen vår kan du gjøre Isfjord til din signaturduft hjemme. I minimalistisk ånd kan dette allsidige produktet også brukes som sjampo, la den gjerne bli din all-round-såpe for både hender, hud og hår. Den praktiske 1-litersposen er nok til å fylle flaskene dine to eller fire ganger. Du får en mye bedre deal ved å kjøpe refillposen enn å bestille nye flasker hver gang, og så hjelper du oss å produsere mindre avfall.
Isfjord ble utviklet i samarbeid med Isfjord Radio Hotel på Kapp Lineé på Svalbard. Den er vår første i en serie dufter fra Arktis.
Høyde:30 cm
Bredde:30 cm
Vekt:1 Kg
Lengde:20 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fitjar Islands Velvære | Isfjord Håndsåpe Og Såpe For Hår Og Kropp 1L Refill”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: