0
På salg!

Fredericia Bord | Islets Spisebord

NOK 1978.59 NOK 909.58

Islets borderie har et rent og særegent uttrykk basert på enkle konstruksjoner. Denne formen for skulpturell minimalisme, hvor designeren kun bruker de nødvendige detaljene, er et s…

Compare
Varenummer: CC-242/S5564 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Islets borderie har et rent og særegent uttrykk basert på enkle konstruksjoner. Denne formen for skulpturell minimalisme, hvor designeren kun bruker de nødvendige detaljene, er et sikkert kjennetegn til den danske designeren Maria Bruun.
I sine design søker Maria Bruun å finne balansen mellom letthet og eleganse i det visuelle – og det sterke og selvsikre i uttrykket.
Islet består av et sidebord, et salongbord og et spisebord – alle laget av massiv eik med en lett, oljet finish. De enkelte bordene kan stå alene eller kombineres og gi et sterkt men konsistent uttrykk i både private hjem og offentlige rom.
Islet er engelsk for ‘holme’, og inspirasjonen til navnet kommer fra København-distriktet Christianshavn, hvor de mange menneskeskapte holmene og holmene hviler på et solid fundament av eikepeler. Det oppstår en helt spesiell urban atmosfære i møtet mellom det rolige havnelivet og det pulserende bylivet.
Høyde:73 cm
Bredde:120 cm
Vekt:54 Kg
Materiale:Eik
Lengde:120 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fredericia Bord | Islets Spisebord”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: