0
På salg!

Fredericia Bord | Pon Sofabord

NOK 2248.40 NOK 909.58

Rommene vi oppholder oss i må i økende grad danne rammen for et bredt spekter av aktiviteter – fra å slappe av med en bok eller avis, til å jobbe på en bærbar PC, se film på nettbrettet eller til sosialt sa…

Compare
Varenummer: CC-242/S5578 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Rommene vi oppholder oss i må i økende grad danne rammen for et bredt spekter av aktiviteter – fra å slappe av med en bok eller avis, til å jobbe på en bærbar PC, se film på nettbrettet eller til sosialt samvær av noe slag, med mat og drikke.
Pon bordene ble designet som et alternativ til store dominerende salongbordene. I stedet for å ta opp plass, er Pon-bordene beskjedne i størrelsen, noe som gjør dem like anvendelige foran en sofa eller ved siden av en lenestol.
Pon er laget av massiv eik eller ask. Det sterke fokuset på materialet fremheves av det robuste designet hvor bordplate, søyle og fot danner en integrert helhet. Pon-bordene står som karakterfulle, men beherskede skulpturer i rommet, og det massive treet vil til og med patinere vakkert med tiden.
De kraftige dimensjonene til pon-bordene gjør dem tydelige i rommet der det kreves sterke og stabile bord, for eksempel i hotelllobbyer, kunstmuseer og loungeområder. Pon er en robust bordserie som også er veldig elegant.
Pon-bordene finnes i fire forskjellige størrelser – alle i forskjellige høyder, noe som skaper et interessant visuelt samspill når flere versjoner står sammen. Pon finnes i en rekke behandlinger, slik at bordene kan tilføres ulike visuelle toner – fra lys såpebehandlet ask til mørk røkt eik.
Høyde:38 cm
Vekt:28.5 Kg
Diameter:90 cm
Materiale:Eik

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fredericia Bord | Pon Sofabord”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: