0
På salg!

Fredericia Bord | Tableau Sofabord Kvadrat

NOK 1986.77 NOK 838.04

Tableau er en skulpturell serie med bord hvor stilige geometriske linjer møter vakre former. I den nye versjonen, med bordplate i stein, kommer den uanstrengte elegansen til designet enda tydeligere frem – og understreke…

Compare
Varenummer: CC-242/S5333 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Tableau er en skulpturell serie med bord hvor stilige geometriske linjer møter vakre former. I den nye versjonen, med bordplate i stein, kommer den uanstrengte elegansen til designet enda tydeligere frem – og understrekes av de unike og medfødte egenskapene til et klassisk materiale som stein. Tableau-serien i stein gjenspeiler en lidenskap for naturlige materialer, ærlige materialer med både en tidløs og universell appell. .
Produksjonen innebærer en håndverkskompetanse som er kjernen i Fredericias bedrift. Med bordets stilige geometriske konturer har Tableau en delikat og vakker silhuett som utstråler uanstrengt eleganse.
Materialet tilfører et taktilt element til bordene, som hver har sin helt egen historie på grunn av overflatenes unike mønstre – og er produsert med enorm presisjon i både utskjæring og polering slik at balansen mellom den avrundede firkanten som utgjør bordplaten og den X-formede sokkelen opprettholdes.
Tableau gjør det mulig å tilføre enda et element av eleganse til all slags interiør, enten det er private hjem, eksklusive hoteller, restauranter eller loungemiljøer de ser for seg.
Høyde:40 cm
Bredde:100 cm
Vekt:128 Kg
Materiale:Stein
Lengde:100 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fredericia Bord | Tableau Sofabord Kvadrat”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: