0
På salg!

Fredericia Bord | Tableau Sofabord Rundt

NOK 1349.04 NOK 909.58

Tableau er en skulpturell serie med bord hvor stilige geometriske linjer møter vakre former. I den nye versjonen, med bordplat…

Compare
Varenummer: CC-242/S5337 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Tableau er en skulpturell serie med bord hvor stilige geometriske linjer møter vakre former. I den nye versjonen, med bordplate i stein, kommer den uanstrengte elegansen til designet enda tydeligere frem – og understrekes av de unike og medfødte egenskapene til et klassisk materiale som stein. Tableau-serien i stein gjenspeiler en lidenskap for naturlige materialer, ærlige materialer med både en tidløs og universell appell. .
Produksjonen innebærer en håndverkskompetanse som er kjernen i Fredericias bedrift. Med bordets stilige geometriske konturer har Tableau en delikat og vakker silhuett som utstråler uanstrengt eleganse.
Materialet tilfører et taktilt element til bordene, som hver har sin helt egen historie på grunn av overflatenes unike mønstre – og er produsert med enorm presisjon i både utskjæring og polering slik at balansen mellom den avrundede firkanten som utgjør bordplaten og den X-formede sokkelen opprettholdes.
Tableau gjør det mulig å tilføre enda et element av eleganse til all slags interiør, enten det er private hjem, eksklusive hoteller, restauranter eller loungemiljøer de ser for seg.
Høyde:40 cm
Vekt:123 Kg
Diameter:100 cm
Materiale:Stein

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fredericia Bord | Tableau Sofabord Rundt”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: