0
På salg!

Fredericia Bordlamper | Meadow Bordlampe

NOK 1422.62 NOK 899.36

Meadow lampen er en bordlampe med en nydelig kuppelformet skjerm i håndblåst, hvitt opalglass. Skjermen balanserer på en mindre, og noe tyngre base av solid, mørk sandstein. Uttrykket er samtidig fullt av kontraster – og likevel…

Compare
Varenummer: CC-242/S4852 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Meadow lampen er en bordlampe med en nydelig kuppelformet skjerm i håndblåst, hvitt opalglass. Skjermen balanserer på en mindre, og noe tyngre base av solid, mørk sandstein. Uttrykket er samtidig fullt av kontraster – og likevel organisk, beroligende og ukomplisert.
Som en kontrast til den naturlige og historisk interessante bunnen er skjermen laget av metall. Skjermen er fleksibel og kan roteres 150 grader til hver side fra midten. Som med søsterlampen Fellow, fokuserer designet på kontrasten mellom de to materialene, som smelter sammen til en visuelt balansert og sammenhengende enhet.
Navnet Meadow betyr "eng" på engelsk og inspirasjon til navnet kommer fra lampens rolige lys. Meadow Lamp kan kaste et mykt lys i alle miljøer, fra hoteller, restauranter og bedrifter til private hjem.
Høyde:35 cm
Bredde:21 cm
Vekt:6.4 Kg
Materiale:Stein | Metall
Lengde:35 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fredericia Bordlamper | Meadow Bordlampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: