0
På salg!

Fredericia Stoler | Canvas Stolen

NOK 1592.28 NOK 848.26

Canvas stolen har et pent utseende og vil fungere som et blikkfang på ethvert hotell, loungeområde, privat hjem eller butikk. The Canvas Chair ble designet i 1970, men med sitt jordnære uformelle uttrykk og ærlige mater…

Compare
Varenummer: CC-242/S5979 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Canvas stolen har et pent utseende og vil fungere som et blikkfang på ethvert hotell, loungeområde, privat hjem eller butikk.
The Canvas Chair ble designet i 1970, men med sitt jordnære uformelle uttrykk og ærlige materialer er den fortsatt aktuell i dag. Stolen har en usminket autentisitet, som spesielt appellerer til det moderne publikum. Perfekt i all sin enkelhet.
Canvas stolen er selve symbolet på Mogensens filosofi om å skape et enkelt formspråk der funksjonalitet, ærlige materialer og et perfekt proporsjonert design er i fokus.
Mogensens forkjærlighet for naturmaterialer inspirerte ham til sete og rygg i lerret, der stoffet er strukket mellom to runde trestykker. Samtidig er rammen laget med horisontale og vertikale linjer, som er Børge Mogensens varemerke. Det gir kontrast samtidig som en forbløffende visuell ro.
Høyde:76 cm
Bredde:74 cm
Vekt:13 Kg
Materiale:Eik | Lerret
Setehøyde:41.5 cm
Lengde:74 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fredericia Stoler | Canvas Stolen”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: