0
På salg!

Fredericia Stoler | Corona Lenestol

NOK 1910.12 NOK 919.80

Skulpturell, iøynefallende og original. Corona-stolen av Poul M. Volther er et uttrykk for en spesielt eksperimentell del av dansk design. Det strenge designet med de elliptiske,…

Compare
Varenummer: CC-242/S5950 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Skulpturell, iøynefallende og original. Corona-stolen av Poul M. Volther er et uttrykk for en spesielt eksperimentell del av dansk design. Det strenge designet med de elliptiske, polstrede putene, som gradvis blir mindre og mindre, er et uttrykk for en helt ny tilnærming til konvensjonelle møbler. I dag er Corona stolen et ettertraktet designikon over hele verden.
Corona-stolen ble opprinnelig kalt "den flytende stolen" på grunn av dens lette og luftige utseende og dens karakteristiske, skulpturelle kvaliteter. De elliptiske putene i ryggen, som gradvis blir mindre og mindre, er fulltrukket og festet på en ramme av fjærstål og matt krom.
Corona-stolen er utvilsomt Volthers mesterverk. Den har dukket opp i utallige filmer og musikkvideoer og fortsetter sin karriere med uforminsket styrke i dag. Corona-stolen er en unik blanding av organiske former og strømlinjeformede grafiske linjer. Dette gjør den spesielt populært i bedrifter, i lederkorridorer og i resepsjonsområder, men den finnes også i private hjem.
Høyde:97 cm
Bredde:88 cm
Vekt:29 Kg
Materiale:Stål | Lær | Stoff
Setehøyde:42 cm
Lengde:82 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fredericia Stoler | Corona Lenestol”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: