0
På salg!

Fredericia Stoler | Spanskestolen

NOK 2222.85 NOK 899.36

Spanskestolen designet i 1958 har blitt en klassiker. Den rustikke kombinasjonen av materialer utvikler en helt spesiell patina som bare blir vakrere med tiden. De brede armlenene fungerer som et praktisk sted for en kopp eller et gla…

Compare
Varenummer: CC-242/S6032 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Spanskestolen designet i 1958 har blitt en klassiker. Den rustikke kombinasjonen av materialer utvikler en helt spesiell patina som bare blir vakrere med tiden. De brede armlenene fungerer som et praktisk sted for en kopp eller et glass. Stolen ble presentert som en del av en nyskapende utstilling, der Mogensen fjernet alle bord fra midten av rommet for å skape et åpent og enkelt interiør.
På en tur gjennom Spania hadde Mogensen sett en tradisjonell maurisk stol med brede armlener. Han kombinerte dette motivet med sine tidligere arbeider og sin personlige funksjonalisme. Den spanske stolen er laget med geometrisk presisjon, og stolen er både robust og elegant.
Spanskestolen er laget av det fineste utvalg av materialer, fra de kvartskårne tredelene i eik, til messingspennene og det vegetabilske garvede kornskinnet. Kornskinnet er garvet den dag i dag i henhold til tradisjonelle prosesser fra nord Sverige.
Høyde:67 cm
Bredde:82.5 cm
Vekt:12 Kg
Materiale:Eik | Skinn
Setehøyde:33 cm
Lengde:60 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fredericia Stoler | Spanskestolen”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: