0
På salg!

Fredericia Stoler | Trinidad Spisestol

NOK 1880.48 NOK 827.82

Trinidad spisestol er et iøynefallende dekorativt element til både hjemmet og til offentlige rom. Stolen er i dag hyllet som et designmessig gjennombrudd for den finerte trestolen – en av de vanskeligste møbeltypene å fornye. Trinidad ble umidd…

Compare
Varenummer: CC-242/S5925 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Trinidad spisestol er et iøynefallende dekorativt element til både hjemmet og til offentlige rom. Stolen er i dag hyllet som et designmessig gjennombrudd for den finerte trestolen – en av de vanskeligste møbeltypene å fornye.
Trinidad ble umiddelbart en stor suksess etter lanseringen i 1993. I dag har Trinidad oppnådd status som en moderne klassiker, som er inkludert i de permanente samlingene til flere designmuseer som en postmoderne milepæl i designhistorien.
Trinidad leker med sollyset og skaper en følelse av bevegelse i rommet. Ryggskallet legger seg rundt kroppen og er designet for å kle ikke bare rommet, men også personen som sitter i stolen.
Den hullete fineren byr på flere gode egenskaper: Kroppen er alltid ventilert og holder romtemperaturen, og resonansen til lyden i rommet reduseres også. Dette har gjort Trinidad til et favorittvalg i konsertsaler og auditorier, samt restauranter og private hjem.
Høyde:85 cm
Bredde:48.5 cm
Vekt:4.5 Kg
Materiale:Ask
Setehøyde:46.5 cm
Lengde:57 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fredericia Stoler | Trinidad Spisestol”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: