0
På salg!

Gubi Bord | Private Sidebord

NOK 1545.26 NOK 868.70

Sofistikering, tidløs estetikk og enestående håndverk er kjennetegnene til det kompakte Private sidebordet fra Space Copenhagen. Sidebordet er inspirert av antikke japanske møbler i både stil og håndverk. Sidebordet i eik bæres av to ver…

Compare
Varenummer: CC-242/S5537 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Sofistikering, tidløs estetikk og enestående håndverk er kjennetegnene til det kompakte Private sidebordet fra Space Copenhagen.
Sidebordet er inspirert av antikke japanske møbler i både stil og håndverk. Sidebordet i eik bæres av to vertikale ben holdt sammen av en horisontal bjelke som gir styrke i strukturen samtidig som den er lett i utseendet. Sidebordet består av to oppbevaringsområder, en av disse er en skuff med antikk messing håndtak for mer personlige ting.
Designet for å sitte ved siden av en seng, sofa eller lenestol, passer Private sidebordet perfekt med de andre elementene fra Private kolleksjonen i en rekke interiørstiler. Klassisk design, utmerket utførelse og enorm allsidighet og funksjonalitet sikrer at det private sidebordet vil bli verdsatt mer og mer over tid.
Høyde:65 cm
Bredde:54 cm
Vekt:27 Kg
Materiale:Eik
Lengde:44 cm
EAN Code:5715015391870
Pæresokkel:E27

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Gubi Bord | Private Sidebord”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: