0
På salg!

Gubi Bordlamper | Bl2 Bordlampe

NOK 1545.26 NOK 746.06

Den klassiske Bestlite BL2 bordlampen er designet i 1930 av Robert Dudley Best, en britisk designer sterkt påvirket av skolen Bauhaus. Med sine rene linjer og elegante uttrykk utstråler BL2 bordlampen en unik enke…

Compare
Varenummer: CC-242/S4811 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Den klassiske Bestlite BL2 bordlampen er designet i 1930 av Robert Dudley Best, en britisk designer sterkt påvirket av skolen Bauhaus. Med sine rene linjer og elegante uttrykk utstråler BL2 bordlampen en unik enkelhet med sterke referanser til denne perioden. Bordlampen er optimal for ethvert hjemmekontor, arbeidsområde, kreativt hjørne eller til og med som belysning ved nattbordet eller i stuen.med sin fleksible arm og bevegelige skjerm.
Lampedesignet ble først tatt i bruk av garasjer og Royal Air Force ingeniøravdelinger på grunn av sin etmerket funksjonalitet. Lampen fanget oppmerksomhet innen design etter et innslag i Architects Journal som hyller lampen med å beskrive den som på det første beviset på Bauhaus i Storbritannia.. Offentlig etterspørsel etterl ampene økte og da Winston Churchill personlig valgte BL1-bordlampen til skrivebordet sitt, ble den ikoniske statusen sikret.
Bestlite-designen holder seg nær sine industrielle røtter og tro mot sitt originale design. Bestlite holdes i permanente samlinger på både Victoria &amp, Albert Museum, og Design Museum i London. Lampen er elsket av arkitekter, designere og designelskere gjennom sin lange historie, og har i dag blitt en moderne klassiker.
Høyde:24 cm
Bredde:62 cm
Vekt:2.44 Kg
Materiale:Messing
Lengde:38 cm
EAN Code:5710902742124
Pæresokkel:E14

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Gubi Bordlamper | Bl2 Bordlampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: