0
På salg!

Gubi Bordlamper | Multi-Lite Bordlampe

NOK 1833.47 NOK 807.38

Louis Weisdorfs moderne og klassiske designfilosofi gjenspeiles i den nye Multi-Lite bordlampen. Med sin tidløse eleganse, særegne stil og unike multifunksjonalitet, bringer Multi-Lite bordl…

Compare
Varenummer: CC-242/S4836 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Louis Weisdorfs moderne og klassiske designfilosofi gjenspeiles i den nye Multi-Lite bordlampen. Med sin tidløse eleganse, særegne stil og unike multifunksjonalitet, bringer Multi-Lite bordlampen liv og karakter til ethvert interiørrom.
Multi-Lite lampedesignet er skapt i 1972 av den danske arkitekten Louis Weisdorf som hadde som mål om å gjenspeile sin lidenskap for mangfold. På grunn av sin unike design, kan de to utvendige nyansene individuelt roteres og forvandles til flere kombinasjoner og oppmuntrer derfor til et personlige uttrykk når det er ønsket. Med Weisdorfs designfilosofi i tankene, kan lyset alltid rettes oppover, nedover eller utstråle et asymmetrisk kunstlys uten å eksponere lyskilden.
To sylindriske former legger grunnlaget for lampen og en metallring omslutter den og forankrer de to kvartsfæriske skjermene, som til slutt fullfører et bilde av et ikonisk design med flere formål. Den dekorative Multi-Lite lampen er en videreutvikling av pendeldesignet og perfekt egnet for å skape et festlig omgivelseslys i hjemmets stue.
Høyde:26 cm
Bredde:57 cm
Vekt:2.82 Kg
Materiale:Messing
Lengde:30.5 cm
EAN Code:5710902838902
Pæresokkel:E14

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Gubi Bordlamper | Multi-Lite Bordlampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: