0
På salg!

Gubi Gulvlamper | Bl3 Gulvlampe

NOK 1992.90 NOK 807.38

Bestlite BL3 gulvlampen i to størrelser ble designet i 1930 av Robert Dudley Best, en britisk designer sterkt påvirket av Bauhaus. Dens rene linjer og elegante uttrykk er kombinert med stor funksjonalitet med den justerbare armen, både ho…

Compare
Varenummer: CC-242/S4954 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Bestlite BL3 gulvlampen i to størrelser ble designet i 1930 av Robert Dudley Best, en britisk designer sterkt påvirket av Bauhaus. Dens rene linjer og elegante uttrykk er kombinert med stor funksjonalitet med den justerbare armen, både horisontal og vertikal, og bevegelige skjerm. Bestlite BL3 gulvlampen er tilgjengelig i en rekke varianter, og fungerer som leselys i ethvert moderne hjem med behov for belysning.
Lampedesignet ble først tatt i bruk av garasjer og Royal Air Force ingeniøravdelinger på grunn av sin etmerket funksjonalitet. Lampen fanget oppmerksomhet innen design etter et innslag i Architects Journal som hyller lampen med å beskrive den som på det første beviset på Bauhaus i Storbritannia.. Offentlig etterspørsel etterl ampene økte og da Winston Churchill personlig valgte BL1-bordlampen til skrivebordet sitt, ble den ikoniske statusen sikret.
Bestlite-designen holder seg nær sine industrielle røtter og tro mot sitt originale design. Bestlite holdes i permanente samlinger på både Victoria &amp, Albert Museum, og Design Museum i London. Lampen er elsket av arkitekter, designere og designelskere gjennom sin lange historie, og har i dag blitt en moderne klassiker.
Høyde:34 cm
Bredde:120 cm
Vekt:5.52 Kg
Materiale:Messing
Lengde:35 cm
EAN Code:5710902742131
Pæresokkel:E14

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Gubi Gulvlamper | Bl3 Gulvlampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: