0
På salg!

Gubi Gulvlamper | Multi-Lite Gulvlampe

NOK 1674.04 NOK 807.38

Louis Weisdorfs moderne og klassiske designfilosofi gjenspeiles i Multi-Lite gulvlampen. Med sin tidløse eleganse, karakteristiske stil og unike multifunksjona…

Compare
Varenummer: CC-242/S4944 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Louis Weisdorfs moderne og klassiske designfilosofi gjenspeiles i Multi-Lite gulvlampen. Med sin tidløse eleganse, karakteristiske stil og unike multifunksjonalitet, bringer Multi-Lite gulvlampen liv og karakter til ethvert interiørrom.
Multi-Lite lampedesignet er skapt i 1972 av den danske arkitekten Louis Weisdorf som hadde som mål om å gjenspeile sin lidenskap for mangfold. På grunn av sin unike design, kan de to utvendige nyansene individuelt roteres og forvandles til flere kombinasjoner og oppmuntrer derfor til et personlige uttrykk når det er ønsket. Med Weisdorfs designfilosofi i tankene, kan lyset alltid rettes oppover, nedover eller utstråle et asymmetrisk kunstlys uten å eksponere lyskilden.
To sylindriske former er grunnmuren for lampen og en metallring omringer den og forankrer de to kvartsfæriske skjermene som til slutt fullfører et bilde av et ikonisk design med flere formål. Den dekorative Multi-Lite gulvlampen er en videreutvikling av pendeldesignet og perfekt egnet for å skape et festlig omgivelseslys i hjemmets stue.
"Med Multi-Lite gulvlampen får jeg etter nesten et halvt århundre oppfylt enda et av mine opprinnelige ønsker – nemlig en flyttbar utgave. Dette gir lampedesignet enda flere muligheter for en spennende plassering." – Louis Weisdorf
Høyde:42 cm
Bredde:156 cm
Vekt:11.75 Kg
Materiale:Messing
Lengde:42 cm
EAN Code:5710902744005
Pæresokkel:E27

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Gubi Gulvlamper | Multi-Lite Gulvlampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: