0
På salg!

Gubi Taklamper | Satellite Pendellampe

NOK 1308.16 NOK 827.82

Satellite pendellampen i to størrelser ble designet av Mathieu Matégot i 1953 med geometriske former og organiske nyanse for å skape en enestående skulpturell estetikk. Navnet …

Compare
Varenummer: CC-242/S5181 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Satellite pendellampen i to størrelser ble designet av Mathieu Matégot i 1953 med geometriske former og organiske nyanse for å skape en enestående skulpturell estetikk. Navnet Satellite er en hylles av Matégot til den vitenskapelige fremgangen i Frankrike i årene etter andre verdenskrig.
Satellitt pendellampen har det særegne trekket til Rigitulle, en teknikk og materiale oppfunnet av designeren selv som gjør det mulig å bøye og brette den stofflignende metallplaten til en original, avlangformet pendel. Lampeskjermen har fem fargealternativer og er unik med sin pære dekket av perforert metall for å utstråle et atmosfærisk lys. Lampen skaper et festlig utseende der amspillet mellom lys og skygge på vegger og gulv skaper et dramatisk innslag i enhver spisestue, gang eller restaurant. Heng lampen alene som en karakterdel eller i multipler for å lage en sky av lysstyrke.
Høyde:34 cm
Bredde:52 cm
Vekt:1.4 Kg
Materiale:perforert metall
Lengde:34 cm
EAN Code:5710902690609
Pæresokkel:E27

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Gubi Taklamper | Satellite Pendellampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: