0
På salg!

Gubi Vegglamper | Bl6 Vegglampe

NOK 2035.82 NOK 858.48

Den tidløse BL6 vegglampen ble designet i 1930 av Robert Dudley Best, en britisk designer sterkt påvir…

Compare
Varenummer: CC-242/S5257 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Den tidløse BL6 vegglampen ble designet i 1930 av Robert Dudley Best, en britisk designer sterkt påvirket av Bauhaus-skolen. Bestlite BL6 vegglampen har vært i kontinuerlig produksjon helt siden opprinnelsen, og holder seg tro til sine industrielle røtter og originale design. Med sin mobile arm og skjerm er vegglampen perfekt for gangen, ved skrivebordet, som nattbordslampe eller på kjøkkenet hvor lyset kan rettes mot ønsket retning..
Lampedesignet ble først tatt i bruk av garasjer og Royal Air Force ingeniøravdelinger på grunn av sin etmerket funksjonalitet. Lampen fanget oppmerksomhet innen design etter et innslag i Architects Journal som hyller lampen med å beskrive den som på det første beviset på Bauhaus i Storbritannia.. Offentlig etterspørsel etterl ampene økte og da Winston Churchill personlig valgte BL1-bordlampen til skrivebordet sitt, ble den ikoniske statusen sikret.
Bestlite-designen holder seg nær sine industrielle røtter og tro mot sitt originale design. Bestlite holdes i permanente samlinger på både Victoria &amp, Albert Museum, og Design Museum i London. Lampen er elsket av arkitekter, designere og designelskere gjennom sin lange historie, og har i dag blitt en moderne klassiker.
Høyde:24 cm
Bredde:62 cm
Vekt:1.17 Kg
Materiale:Messing
Lengde:38 cm
EAN Code:5710902742155
Pæresokkel:E14

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Gubi Vegglamper | Bl6 Vegglampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: