0
På salg!

Gubi Vegglamper | Bl7 Vegglampe

NOK 2171.75 NOK 878.92

Bestlite BL7 vegglampe ble designet av Robert Dudley Best i 1930 og viser elegante og rene linjer med tydelig referanse til Bauhaus-perioden. Med sitt tidsriktige utseende …

Compare
Varenummer: CC-242/S5262 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Bestlite BL7 vegglampe ble designet av Robert Dudley Best i 1930 og viser elegante og rene linjer med tydelig referanse til Bauhaus-perioden. Med sitt tidsriktige utseende i ulike varianter og bevegelig nyanse, BL7 Vegglampen optimal for gangen, som nattbordslampe eller over kjøkkenbenken. La den stå for seg selv eller kombiner den i par for å skape en uttrykksfull kilde til belysning.
Lampedesignet ble først tatt i bruk av garasjer og Royal Air Force ingeniøravdelinger på grunn av sin etmerket funksjonalitet. Lampen fanget oppmerksomhet innen design etter et innslag i Architects Journal som hyller lampen med å beskrive den som på det første beviset på Bauhaus i Storbritannia.. Offentlig etterspørsel etterl ampene økte og da Winston Churchill personlig valgte BL1-bordlampen til skrivebordet sitt, ble den ikoniske statusen sikret.
Bestlite-designen holder seg nær sine industrielle røtter og tro mot sitt originale design. Bestlite holdes i permanente samlinger på både Victoria &amp, Albert Museum, og Design Museum i London. Lampen er elsket av arkitekter, designere og designelskere gjennom sin lange historie, og har i dag blitt en moderne klassiker.
Høyde:21 cm
Bredde:28 cm
Vekt:0.65 Kg
Materiale:Messing
Lengde:26 cm
EAN Code:5710902742162
Pæresokkel:E14

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Gubi Vegglamper | Bl7 Vegglampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: