0
På salg!

Gubi Vegglamper | Satellite Vegglampe

NOK 1416.49 NOK 797.16

Den slående, dristige og lekne Satellitt vegglampen designet av Mathieu Matégot er tilgjengelig igjen etter nesten sytti års ventetid. Med sine geometriske former og finbalanserte armer s…

Compare
Varenummer: CC-242/S5255 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Den slående, dristige og lekne Satellitt vegglampen designet av Mathieu Matégot er tilgjengelig igjen etter nesten sytti års ventetid. Med sine geometriske former og finbalanserte armer som skaper enestående skulpturell estetikk, er lampens navn og konsept Matégots hyllest til den vitenskapelige fremgangen og optimismen som ble funnet i Frankrike etter krigen.
Satellitt vegglampen består av to skjermer laget av Rigitulle – Matégots teknikk gjør det mulig å brette og bøye perforert stål til en original avlang formet lampeskjerm. Skjermen er montert på skulpturelle metallarmer og resultatet er et unikt samspill av transparens, vektløshet og balanse mellom lys og skygge som gir er en stemningsfull og festlig følelse.
Rigitulle-skjermene tilvegglampen kan til tross for navnet også monteres i taket for å skape et fantastisk midtpunkt. Matégots ettertraktede "ballonger på snor" design gir et dristig uttrykk i ethvert interiør, enten det er hjemme eller på arbeidsplassen.
Høyde:31 cm
Bredde:146 cm
Vekt:4035 Kg
Materiale:Stål/metall
Lengde:29 cm
EAN Code:5715015347785
Pæresokkel:E27

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Gubi Vegglamper | Satellite Vegglampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: