0
På salg!

Hay Bord | Rey Kaffebord

NOK 1453.28 NOK 817.60

Rey kaffebord har en enkelhet, solid konstruksjon og et praktisk design som gir den en tidløs kvalitet egnet for bruk i et bredt utvalg av hjemlige, offentlige, utdannings- eller bedriftsmiljøer. Kaffebordet er basert på den originale Rey Collection d…

Compare
Varenummer: CC-242/S5334 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Rey kaffebord har en enkelhet, solid konstruksjon og et praktisk design som gir den en tidløs kvalitet egnet for bruk i et bredt utvalg av hjemlige, offentlige, utdannings- eller bedriftsmiljøer. Kaffebordet er basert på den originale Rey Collection designet av den sveitsiske designeren Bruno Rey i 1971. HAY har slått seg sammen med Dietiker for å relansere Rey Kaffebordet. Med Dietikers unike skruløse tre-til-metall-design, har det ikoniske bordet en ryddig silhuett med vinklede ben som balanserer de karakteristiske avrundede kantene. Bordet er laget med ramme av massiv bøk, og er tilgjengelig i originale farger, samt nye toner valgt av HAY.
Bruno Rey ble født i 1933 i Brugg, Sveits. Etter en læretid som møbelsnekker studerte han ved Zürich School of Applied Arts, hvor han gikk på kurs hos den banebrytende designeren Willy Guhl. Han åpnet sitt eget studio i 1968, og jobbet med et innovativt stoldesign som ble masseprodusert i 1971 av Dietiker i Stein am Rhein. 3300 som stolen opprinnelig ble kalt, ble senere kjent som Rey, den mest suksessrike sveitsiske stolen gjennom tidene. HAY har samarbeidet med Dietiker for å presentere Rey-kolleksjonen av Bruno Rey, som består av Rey-stolen, Rey-krakk og barstol, og Rey-bord og salongbord.
Høyde:32 cm
Bredde:66.5 cm
Vekt:15 Kg
Materiale:Vannbasert lakkert bøk
Lengde:66.5 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hay Bord | Rey Kaffebord”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: