0
På salg!

Hay Bordlamper | Cloche Bordlampe

NOK 1494.16 NOK 889.14

Cloche bordlampe designet av Lars Beller Fjetland leker med visuell ubalanse for å skape en distinkt form. Den har en kuppelformet skjerm, en vinklet, pulverlakkert aluminiumsarm og en off-center støpejernsbase. Skjermen er tilgjeng…

Compare
Varenummer: CC-242/S4813 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Cloche bordlampe designet av Lars Beller Fjetland leker med visuell ubalanse for å skape en distinkt form. Den har en kuppelformet skjerm, en vinklet, pulverlakkert aluminiumsarm og en off-center støpejernsbase. Skjermen er tilgjengelig i forskjellige farger og utførelser, og skaper en dekorativ og retningsbestemt belysningsløsning for en rekke kontor- og hjemmemiljøer.
Om designeren:
Lars Beller Fjetland er en norsk designer som etablerte sitt eget atelier i 2011. Han studerte møbel- og romdesign ved Kunsthøgskolen i Bergen, og ble uteksaminert i 2012. Han vant Elle Decoration Norway-prisen for årets designer i 2013 og hans arbeid har fått bred kritikerros. Hans tilnærming til design er preget av en fascinasjon for naturen, et ønske om å bruke materialer i kombinasjon og en generell følelse av utforskning. Han liker spesielt godt prototyping og den dype undersøkelsen av materiale og form dette tillater. For HAY har han designet Moment Candle Holder og Cloche bordlampe.
Høyde:43 cm
Bredde:26 cm
Vekt:4 Kg
Materiale:Lampearm – Aluminiumsprofil, presstøpt aluminium.Lampeskjerm – Pulverlakkert stål, PVD-finish på stål.Mocca og mintgrønn i eloksert aluminium.Lampefot – Sandstøpejern.Ledning – Flettet tekstilkabel med PVC-isolasjon.
Lengde:46 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hay Bordlamper | Cloche Bordlampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: