0
På salg!

Hay Bordlamper | Matin Bordlampe

NOK 1695.50 NOK 817.60

Matin bordlampe tilbyr et moderne, men poetisk design med en konstruksjon som kombinerer visuell delikatesse med fysisk robusthet. Den består av en bøyd ståltrådra…

Compare
Varenummer: CC-242/S4815 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Matin bordlampe tilbyr et moderne, men poetisk design med en konstruksjon som kombinerer visuell delikatesse med fysisk robusthet. Den består av en bøyd ståltrådramme i polert messing med matt sort maskinvare. Dette er sammenkoblet med en plissert bomullsskjerm i en rekke livlige farger. Lyskilden er en integrert LED, som tilbyr et diffust downlight som kan kontrolleres med en digital in-line dimmerkontroll for å justere lyseffekten om nødvendig.
Om designeren:
Inga Sempé er en fransk designer som bor og jobber i Paris. Hun var utdannet ved Ecole Nationale Superieure de Création Industrielle (ENSCI) i Paris (1993), og tok også opp et stipend ved Villa Medici, Académie de France i Roma (2000 – 2001). Hun ble tildelt Red Dot Design Award i 2007. Arbeidet hennes er kjent for en letthet, en sterk personlighet, og for en spesielt taktil natur. Ideen om hverdagsbruk står i sentrum av Sempés tilnærming, og hun søker ofte etter materialer med spesielle egenskaper for å dekke behovet for en daglig funksjon. For HAY har hun laget det særegne tilbehøret Letter Box, Pinorama Ruban, Panier og Matin bordlampe.
Høyde:38 cm
Bredde:30 cm
Vekt:5 Kg
Materiale:Bomull | polert messing
Lengde:30 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hay Bordlamper | Matin Bordlampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: