0
På salg!

Hay Bordlamper | Pao Bærbar Bordlampe

NOK 1389.92 NOK 878.92

Pao-kolleksjonen av lamper er et spennende samarbeid med den etablerte japanske designeren Naoto Fukasawa. Fukasawa er oppkalt etter den myke, glødende formen til tradisjonelle mongolske Pao-telt som er opplyst om natten….

Compare
Varenummer: CC-242/S4819 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Pao-kolleksjonen av lamper er et spennende samarbeid med den etablerte japanske designeren Naoto Fukasawa. Fukasawa er oppkalt etter den myke, glødende formen til tradisjonelle mongolske Pao-telt som er opplyst om natten. Lampen er et forsøk på å innkapsle den samme atmosfæriske varmen og vennligheten. Pao er bygget på Fukasawas estetikk med en vakker enkelhet som skaper et hverdagsobjekt inspirert av verdier i den naturlige verden. Ved å holde estetikken beskjeden og enkel, bringer han designet i harmoni med miljøet. Både lampens sokkel og skjerm er konstruert av et motstandsdyktig polykarbonat, med en jevn, høyglans finish. Lampens lyskilde er skjult inne i skjermen, bak en opal polykarbonat diffusor, som gir et effektivt diffust downlight, med en varm, hjemmekoselig glød. Det kompakte, batteridrevne designet gjør at lampen kan flyttes rundt i huset, eller tas med ut i hagen og andre uterom. Lampen er tilgjengelig i forskjellige farger.
Om designeren:
Naoto Fukasawa ble født i Yamanashi Prefecture i 1956 og etablerte NAOTO FUKASAWA DESIGN i 2003. Hans design er kjent for sin evne til å få tilgang til og kommunisere den sanne essensen av et objekt. For tiden designer han for et bredt spekter av ledende merkevarer over hele verden, i tillegg til rådgivning og design for lokale japanske selskaper; Han sitter også i designadvisory board til Muji, og er art director for Maruni. Hans design spenner seg over et bredt spekter, fra elektronisk presisjonsutstyr til møbler og innvendige rom. Fukasawa er kurator for The Japan Folk Crafts Museum, professor i Integrated Design Department ved Tama Art University, og en av direktørene for 21_21 Design Sight. Han har blitt tildelt tittelen Royal Designer for Industry (Royal Society of Arts), og har vært mottaker av Isamu Noguchi Award. For HAY har han designet Pao.
Høyde:23 cm
Vekt:4 Kg
Diameter:23 cm
Materiale:Polykarbonat

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hay Bordlamper | Pao Bærbar Bordlampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: