0
På salg!

Hay Bordlamper | Pc Bærbar Bordlampe

NOK 1303.05 NOK 878.92

Pierre Charpins bærbare PC-lampe er en raffinert og bærbar frittstående lampe for innendørs og utendørs bruk. Den er konstruert i robust plast og med en matt ripe- og vannbestandig finish.Dens batteridrevne design gir deg friheten og fleksibiliteten til å fly…

Compare
Varenummer: CC-242/S4910 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Pierre Charpins bærbare PC-lampe er en raffinert og bærbar frittstående lampe for innendørs og utendørs bruk. Den er konstruert i robust plast og med en matt ripe- og vannbestandig finish.Dens batteridrevne design gir deg friheten og fleksibiliteten til å flytte den hvor som helst. Lyskilden er skjult av en polykarbonat diffusor, tilgjengelig med både downlight og ambient output alternativer, avhengig av ønsket bruk. De bærbare PC-lampene er tilgjengelige i en rekke fargevarianter og er ideelle for bordbelysning i hjemmemiljøer, samt på kafeer, restauranter og andre offentlige områder.
Om designeren:
Pierre Charpin utdannet seg til kunstner før han vendte oppmerksomheten mot gjenstander og møbler. Pierres opplæring som kunstner er grunnlaget i mange av designene hans. PC-lampen er et teknisk avansert design, konstruert for å skjule den indre funksjonen til lampen og benytter dagens mest moderne lysteknologi.
Pierre jobber fra sin fars (kunstneren Marc Charpins) tidligere studio i utkanten av Paris. Studioet var bygget av hans far på 1970-tallet og ser ut som en skatepark eller lekeplass fylt med lys og et stort utvalg av objekter og tegninger.
Høyde:22 cm
Bredde:14 cm
Vekt:4 Kg
Materiale:ABS PP
Lengde:14 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hay Bordlamper | Pc Bærbar Bordlampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: