0
På salg!

Hay Bordlamper | Turn On Bordlampe

NOK 2248.40 NOK 909.58

Turn On er et design laget på menneskelig skala, uanstrengt enkelt og behagelig å ta på. Bordlampen har et vakkert enhet…

Compare
Varenummer: CC-242/S4791 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Turn On er et design laget på menneskelig skala, uanstrengt enkelt og behagelig å ta på. Bordlampen har et vakkert enhetlig design laget av aluminium og opalt glass. Basen er en fasettert sylinder som fungerer som både lysbryter og stamme som holder den sfæriske glassdiffuseren på plass. Ved å dreie basen med klokken slår du på LED-lyset, mens ytterligere rotasjon øker lumeneffekten. Denne innebygde bevegelsen i designet lar brukeren intuitivt lyse opp eller dempe lyset. Basen kommer i fire anodiserte utførelser: svart, aluminium, oransje eller grønn.
Lengde ledning: 2 m
Om designeren:
Joel Hoff ble uteksaminert fra Royal College of Art i London i 2014 med en mastergrad i designprodukter. Målet hans er å designe objekter for masseproduksjon som ikke gir drivstoff til masseforbruk; å inspirere folk til å eie færre ting av høyere kvalitet som forblir i bruk lenger. Gjennom en forståelse av produksjonsprosesser og deres mange forskjellige fordeler og begrensninger, ønsker han å fremme lang levetid både når det gjelder materialer og form.
Høyde:19.5 cm
Bredde:10 cm
Vekt:4 Kg
Materiale:Base – anodisert aluminiumGlobe – Blåst opalt glass
Lengde:10 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hay Bordlamper | Turn On Bordlampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: