0
På salg!

Hay Lampeskjermer | Arcs Lampeskjerm

NOK 1778.28 NOK 899.36

Arcs Lampeskjerm er en del av en serie med buede design laget for HAY av den belgiske duoen Muller Van Severen. De er formet av en kontinuerlig kjede av buer som danner et enk…

Compare
Varenummer: CC-242/S4750 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Arcs Lampeskjerm er en del av en serie med buede design laget for HAY av den belgiske duoen Muller Van Severen. De er formet av en kontinuerlig kjede av buer som danner et enkelt element. Skjermen kan brukes som en bordlampe eller pendel hengende i taket, begge alternativene danner kontraster i dybde, farge og form, noe som resulterer i en elegant scalloped silhuett. Arcs er laget i stål og er tilgjengelig i flere forskjellige farger eller med speiloverflate. Ledningssettene til skjermene selges separat og er tilgjengelige i to utførelser – en bord-/gulvvariant med in-line av/på vippebryter, og en pendelvariant for taklamper.
Om designeren:
Muller Van Severen ble grunnlagt i 2011 av den belgiske kunstnerduoen Fien Muller og Hannes Van Severen. Paret har alltid vært på en inspirert søken etter skulpturelt interessante møbelobjekter. Arbeidet deres ligger et sted mellom design og kunst, og trekker på deres lidenskap for arkitektur og materialer. De har vunnet utallige priser og samarbeidet med prestisjetunge museer over hele verden (som Vitra Museum, Centre Pompidou og Musée des Arts Décoratifs Paris) og internasjonale gallerier (Galerie Kreo, Side Gallery, Valerie Traan Gallery).
For HAY har Muller van Severen designet Two-Colour bordet, Arcs lampeskjermer og Arcs lysestake og vase.
Høyde:30 cm
Bredde:20 cm
Vekt:4 Kg
Materiale:Våtsprayet stål
Lengde:20 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hay Lampeskjermer | Arcs Lampeskjerm”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: