0
På salg!

Hay Taklamper | Bonbon Pendellampe 381

NOK 1618.85 NOK 746.06

Bonbon Lampen designet av Ana Kraš er en håndvevd pendellampe laget med en original veveteknikk som fører til en elegant tekstur på lampeskjermen. Ana oppfattet …

Compare
Varenummer: CC-242/S5027 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Bonbon Lampen designet av Ana Kraš er en håndvevd pendellampe laget med en original veveteknikk som fører til en elegant tekstur på lampeskjermen. Ana oppfattet linjer som tråder som kunne fylle det tomme området rundt en lampe, og denne pendellampen er inspirert av tegningene hennes. Dette resulterte i enestående stykker som ble omtalt i en rekke kunstutstillinger og publikasjoner. I sitt lampeskjermsamarbeid med HAY bruker hun den samme ideen om å vikle bomullsgarn rundt pulverlakkerte stålrammer for å lage individuelle lampeskjermer som varierer i utseende og tekstur.
Om designeren:
Ana Kraš ble født i Beograd, Serbia, i 1984, og studerte møbeldesign og interiørarkitektur ved University of Applied Arts i Beograd. I 2013 flyttet hun til New York, hvor hun har fortsatt å forfølge ulike prosjekter innen objektdesign, kunst, fotografi og mote. Arbeidene hennes har blitt stilt ut i en rekke separat- og gruppeutstillinger rundt om i verden, og vist i mange internasjonale publikasjoner. For HAY har Ana designet Bonbon-lampen.
Høyde:32 cm
Bredde:38 cm
Vekt:3 Kg
Materiale:Bomullsgarn stålrammer
Lengde:38 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hay Taklamper | Bonbon Pendellampe 381”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: