0
På salg!

Hay Taklamper | Pao Stål Pendellampe

NOK 2197.30 NOK 889.14

Nyansene til Pao vegglampe er laget av stål med høyglans finish og er tilgjengelige i forskjellige størrelser og farger. Deres funksjonalitet og den bevi…

Compare
Varenummer: CC-242/S5025 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Nyansene til Pao vegglampe er laget av stål med høyglans finish og er tilgjengelige i forskjellige størrelser og farger. Deres funksjonalitet og den bevisste enkelheten i designet gjør dem egnet for et bredt spekter av rom både til hjem eller bedriftsmiljøer.
Pao-kolleksjonen av lamper er et spennende samarbeid med den etablerte japanske designeren Naoto Fukasawa. Fukasawa er oppkalt etter den myke, glødende formen til tradisjonelle mongolske Pao-telt som er opplyst om natten. Lampen er et forsøk på å innkapsle den samme atmosfæriske varmen og vennligheten. Pao er bygget på Fukasawas estetikk med en vakker enkelhet som skaper et hverdagsobjekt inspirert av verdier i den naturlige verden. Ved å holde estetikken beskjeden og enkel, bringer han designet i harmoni med miljøet. Takket være utviklingen innen den nyeste LED-pære-teknologien, kan lyskilden skjules for innsyn i skygge. Lydkilden er dekket med en høykvalitets akryl (PMMA) diffusor, noe som resulterer i et rent og enkelt design uten visuelle inntrengninger.
Ledningslengde: 4 m
Om designeren:
Naoto Fukasawa ble født i Yamanashi Prefecture i 1956 og etablerte NAOTO FUKASAWA DESIGN i 2003. Hans design er kjent for sin evne til å få tilgang til og kommunisere den sanne essensen av et objekt. For tiden designer han for et bredt spekter av ledende merkevarer over hele verden, i tillegg til rådgivning og design for lokale japanske selskaper; Han sitter også i designadvisory board til Muji, og er art director for Maruni. Hans design spenner seg over et bredt spekter, fra elektronisk presisjonsutstyr til møbler og innvendige rom. Fukasawa er kurator for The Japan Folk Crafts Museum, professor i Integrated Design Department ved Tama Art University, og en av direktørene for 21_21 Design Sight. Han har blitt tildelt tittelen Royal Designer for Industry (Royal Society of Arts), og har vært mottaker av Isamu Noguchi Award. For HAY har han designet Pao.
Høyde:10 cm
Vekt:5 Kg
Diameter:23 cm
Materiale:Skjerm – Presset stål med høyglans våtsprayfinish.DIiffuser – Sprøytestøpt opaliserende akryl (PMMA).Ledning – Flettet stoffkabel med silikonisolasjon.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hay Taklamper | Pao Stål Pendellampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: