0
På salg!

Hay Taklamper | Pc Pendellampe

NOK 1631.11 NOK 868.70

Pierre Charpins PC pendellamper er en samling av raffinert hengende belysning som kan brukes alene eller settes sammen. Pendelene er konstruert i anodisert aluminium, noe som gjør overflaten mer motstandsd…

Compare
Varenummer: CC-242/S4751 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Pierre Charpins PC pendellamper er en samling av raffinert hengende belysning som kan brukes alene eller settes sammen. Pendelene er konstruert i anodisert aluminium, noe som gjør overflaten mer motstandsdyktig mot korrosjon. Lyskilden i hver pendel er skjult av en avtagbar polykarbonatstøpt diffuser, som skaper både en myk retningsbestemt lyseffekt og bestemmer selve lampens form. PC-anhengene er tilgjengelige i en rekke størrelser og farger, og er egnet for både hjemmet og kontoret.
Om designeren:
Pierre Charpin utdannet seg til kunstner før han vendte oppmerksomheten mot gjenstander og møbler. Pierres opplæring som kunstner er grunnlaget i mange av designene hans. PC-lampen er et teknisk avansert design, konstruert for å skjule den indre funksjonen til lampen og benytter dagens mest moderne lysteknologi.
Pierre jobber fra sin fars (kunstneren Marc Charpins) tidligere studio i utkanten av Paris. Studioet var bygget av hans far på 1970-tallet og ser ut som en skatepark eller lekeplass fylt med lys og et stort utvalg av objekter og tegninger.
Høyde:14.5 cm
Bredde:25 cm
Vekt:3 Kg
Materiale:Anodisert aluminium
Lengde:25 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hay Taklamper | Pc Pendellampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: