0
På salg!

Hay Vegglamper | Arcs Vegglampe M Bryter

NOK 1716.96 NOK 725.62

Arcs Vegglampe er en del av en serie med buede design laget for HAY av den belgiske duoen Muller Van Severen. Lampen er dannet av en sammenhengende kjede av buer som skaper en elegant, formet silhuett, og gir et …

Compare
Varenummer: CC-242/S5253 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Arcs Vegglampe er en del av en serie med buede design laget for HAY av den belgiske duoen Muller Van Severen. Lampen er dannet av en sammenhengende kjede av buer som skaper en elegant, formet silhuett, og gir et mykt, omgivende lys som leker med former og skygger. Lampen er enkel å montere og er tilgjengelig i to veggvarianter. De fleksible installasjonsmuligheter kommer med et utvalg av integrerte og uavhengige strømledninger. Arcs er laget i solid stål og er tilgjengelig i flere forskjellige farger eller med speiloverflate. De ulike monteringsløsningene gir lampen en allsidig kvalitet, noe som gjør den egnet for korridorer og store rom, samt nattbordslampe eller i små hjørner.
Om designeren:
Muller Van Severen ble grunnlagt i 2011 av den belgiske kunstnerduoen Fien Muller og Hannes Van Severen. Paret har alltid vært på en inspirert søken etter skulpturelt interessante møbelobjekter. Arbeidet deres ligger et sted mellom design og kunst, og trekker på deres lidenskap for arkitektur og materialer. De har vunnet utallige priser og samarbeidet med prestisjetunge museer over hele verden (som Vitra Museum, Centre Pompidou og Musée des Arts Décoratifs Paris) og internasjonale gallerier (Galerie Kreo, Side Gallery, Valerie Traan Gallery).
For HAY har Muller van Severen designet Two-Colour bordet, Arcs lampeskjermer og Arcs lysestake og vase.
Høyde:25 cm
Bredde:17 cm
Vekt:2 Kg
Materiale:Våtsprayet stål
Lengde:13 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hay Vegglamper | Arcs Vegglampe M Bryter”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: