0
På salg!

Louis Poulsen Bordlamper | Ph 2/1 Bordlampe

NOK 1357.22 NOK 858.48

Bordlampen gir en myk, harmonisk og komfortabel lysfordeling med de tre lagene med munnblåst hvitt opalt glass som primært leder lyset nedover. Poul Henningsen designe…

Compare
Varenummer: CC-242/S4793 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Bordlampen gir en myk, harmonisk og komfortabel lysfordeling med de tre lagene med munnblåst hvitt opalt glass som primært leder lyset nedover. Poul Henningsen designet den basert på sitt berømte flerskjermssystem, som han skapte i 1925 for å forme utmerket blendefri belysning. Den første lampen som brukte flerskjermssystemet ble laget i samarbeid med Louis Poulsen for Paris-utstillingen det samme året. «Parislampen» vant gull. Henningsen hadde en markant vitenskapelig tilnærming til lys og fortsatte å designe flere armaturer basert på det samme systemet. Han brukte den logaritmiske spiralen som grunnlag og oppnådde jevn distribusjon av lys med flerskjermssystemet, noe som sammen med spredd refleksjon i glasset gjorde det mulig å redusere både blending og skygge. Hvert PH-lampenummer refererer til størrelsen på skjermene. PH 2/1 Bord består av toppskjerm på ca. 20 cm, og de lavere skjermene fra 1/1-versjonen er brukt.
Høyde:35.5 cm
Bredde:20 cm
Vekt:1.5 Kg
Materiale:Skjermer: Munnblåst hvitt opalt glass. Topplate: Messing metallisert, svart metallisert eller høyglanset krombelagt, maskinert messing. Base og stamme: Messing metallisert, svart metallisert eller høyglanset krombelagt, messing.
Lengde:20 cm
EAN Code:5703411102497
Pæresokkel:G9

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Louis Poulsen Bordlamper | Ph 2/1 Bordlampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: