0
På salg!

Louis Poulsen Bordlamper | Ph 3½-2½ Glass Bordlampe

NOK 1233.55 NOK 735.84

Bordlampen fra 1928 gir en myk, harmonisk og komfortabel lysfordeling med de tre lagene med munnblåst hvitt opalt glass som primært leder lyset nedover. Poul Henningsen designet den basert på sitt berømte flerskjermssystem, som han skapte i…

Compare
Varenummer: CC-242/S4746 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Bordlampen fra 1928 gir en myk, harmonisk og komfortabel lysfordeling med de tre lagene med munnblåst hvitt opalt glass som primært leder lyset nedover. Poul Henningsen designet den basert på sitt berømte flerskjermssystem, som han skapte i 1925 for å forme utmerket blendefri belysning. Den første lampen som brukte flerskjermssystemet ble laget i samarbeid med Louis Poulsen for Paris-utstillingen det samme året. «Parislampen» vant gull. Henningsen hadde en markant vitenskapelig tilnærming til lys og fortsatte å designe flere armaturer basert på det samme systemet. Han brukte den logaritmiske spiralen som grunnlag og oppnådde jevn distribusjon av lys med flerskjermssystemet, noe som sammen med spredd refleksjon i glasset gjorde det mulig å redusere både blending og skygge. Hvert PH-lampenummer refererer til størrelsen på skjermene. PH 3½ – 2½ Glass Bord består av en toppskjerm på ca. 35 cm med lavere skjermer fra 2½-versjonen.
Høyde:45 cm
Bredde:33 cm
Vekt:3 Kg
Materiale:Skjermer: Munnblåst hvitt opalt glass. Topplate: Svart metallisert, messing metallisert eller høyglanset krombelagt, trukket messing. Sokkel og Stamme: Svart metallisert, messing metallisert eller høyglanset krombelagt, messing.
Lengde:33 cm
EAN Code:5703411569320
Pæresokkel:E14

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Louis Poulsen Bordlamper | Ph 3½-2½ Glass Bordlampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: