0
På salg!

Louis Poulsen Taklamper | Ph 3/2 Pendellampe

NOK 1492.12 NOK 756.28

Pendelen gir en myk, harmonisk og komfortabel lysfordeling med de tre lagene med munnblåst hvitt opalt glass som primært leder lyset nedover. Poul Henningsen designet den basert på sitt berømte flerskjerms…

Compare
Varenummer: CC-242/S5018 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Pendelen gir en myk, harmonisk og komfortabel lysfordeling med de tre lagene med munnblåst hvitt opalt glass som primært leder lyset nedover. Poul Henningsen designet den basert på sitt berømte flerskjermssystem, som han skapte i 1925 for å forme utmerket blendefri belysning. Den første lampen som brukte flerskjermssystemet ble laget i samarbeid med Louis Poulsen for Paris-utstillingen det samme året. «Parislampen» vant gull. Henningsen hadde en markant vitenskapelig tilnærming til lys og fortsatte å designe flere armaturer basert på det samme systemet. Han brukte den logaritmiske spiralen som grunnlag og oppnådde jevn distribusjon av lys med flerskjermssystemet, noe som sammen med spredd refleksjon i glasset gjorde det mulig å redusere både blending og skygge. Hvert PH-lampenummer refererer til størrelsen på skjermene. PH 3/2 Pendel består av en toppskjerm på ca. 30 cm, og de lavere skjermene fra 2/2-versjonen er brukt.
Høyde:24.2 cm
Bredde:29 cm
Vekt:1.5 Kg
Materiale:Skjermer: Munnblåst, hvitt opalt glass. Oppheng: Messing metallisert, svart metallisert eller høyglanset krombelagt, messing.
Lengde:29 cm
EAN Code:5703411494677
Pæresokkel:E27

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Louis Poulsen Taklamper | Ph 3/2 Pendellampe”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: