0
På salg!

Louis Poulsen Taklamper | Ph 5

NOK 1739.44 NOK 766.50

Pendelen gir et blendefritt nedadrettet lys samtidig som det lyser opp sin egen ramme og skaper en myk, behagelig atmosfære fra innsiden av pendelen. Po…

Compare
Varenummer: CC-242/S5024 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Pendelen gir et blendefritt nedadrettet lys samtidig som det lyser opp sin egen ramme og skaper en myk, behagelig atmosfære fra innsiden av pendelen. Poul Henningsen designet PH 5 i 1958 som en motreaksjon på lyspæreprodusentens mange endringer av fasong og størrelse på datidens glødelamper, noe Henningsen syntes var poengløst. PH 5 passet alle typer lyskilder ved å gjøre alt om til tiltalende belysning. Dette gjorde PH 5 så berømt at den ble synonym med «PH-lyset» som fremdeles løfter selv det mest moderne interiøret i dag. Henningsen hadde en veldig markant vitenskapelig tilnærming til lys og designet flere armaturer basert på flerskjermssystemet han skapte i 1925 for å lage utmerket, blendefri belysning. Han brukte den logaritmiske spiralen som grunnlag og oppnådde jevn fordeling av lys med flerskjermssystemet, noe som gjorde det mulig å redusere både blending og skygge. Hvert PH-lampenummer refererer til størrelsen på skjermene. PH 5 består av en toppskjerm som er ca. 50 cm i diameter.
Høyde:26.7 cm
Bredde:50 cm
Vekt:2.5 Kg
Materiale:Skjermer og blendfri skive: Spunnet aluminium, spunnet kobber eller spunnet messing. Avstandsstykker: rullet aluminium.
Lengde:50 cm
EAN Code:5714693432912
Pæresokkel:E27

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Louis Poulsen Taklamper | Ph 5”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: