0
På salg!

Montana Bord | Drift Sidebord

NOK 1978.59 NOK 909.58

DRIFT er et søtt lite nattbord som vil oppbevare alle de små gjenstandene du trenger i nærheten når du legger deg eller våkner opp på morgenen. Den er perfekt for oppbevaring av favorittboken din, te…

Compare
Varenummer: CC-242/S5469 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

DRIFT er et søtt lite nattbord som vil oppbevare alle de små gjenstandene du trenger i nærheten når du legger deg eller våkner opp på morgenen. Den er perfekt for oppbevaring av favorittboken din, telefonen eller en kopp kaffe.
Tilpass det lille nattbordet til dine spesifikke behov ved å velge blant Montanas 40 unike lakkfarger. For et mer dristig uttrykk kan du gå for farger som monark eller furu, og et mer feminint uttrykk med iris eller kamille.
Montana tilbyr allsidige oppbevaringsmoduler med uendelige kombinasjonsmuligheter. Med Montana Selection har vi håndplukket en rekke funksjonelle og kreative forhåndskonfigurerte møbler. Det eneste du trenger å gjøre er å bestemme deg for hvilken av Montanas 40 lakkfarger du ønsker, og om møblene dine skal plasseres på ben, opphengsskinner, sokkel eller hjul.
Høyde:35.4 cm
Bredde:35.4 cm
Vekt:11 Kg
Materiale:12 mm MDF
Lengde:30 cm
EAN Code:5714322384261

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Montana Bord | Drift Sidebord”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: